Prije nego što počnete koristiti našu web stranicu, važno je da pažljivo pročitate i razumijete ove Uvjete korištenja. Pristupom, pregledavanjem ili korištenjem web stranice na bilo koji način, automatski prihvaćate sve ove uvjete. Ako se ne slažete s njima, molimo vas da ne koristite Supersport.com.hr.

Promjene uvjeta

Supersport.com.hr zadržava pravo da povremeno izmijeni ili dopuni ove Uvjete korištenja. Promjene stupaju na snagu odmah nakon njihova objavljivanja na web stranici. Kontinuiranim korištenjem stranice nakon tih promjena potvrđujete svoje prihvaćanje izmijenjenih uvjeta.

Privatnost

Zaštita vaše privatnosti nam je od iznimne važnosti. Kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke opisano je u našoj Politici privatnosti, koja je neodvojivi dio ovih Uvjeta korištenja.

Intelektualno vlasništvo

Svi materijali na Supersport.com.hr, uključujući tekstove, grafike, logotipe, ikone, slike i softver, vlasništvo su Supersport.com.hr ili naših partnera i zaštićeni su zakonima o autorskim pravima te drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Koristiti ih možete samo u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Ograničenja korištenja

Strogo je zabranjeno koristiti Supersport.com.hr na način koji bi mogao štetiti, onesposobiti ili narušiti funkcionalnost web stranice, ili na bilo koji način ometati korištenje web stranice od strane drugih korisnika.

Odgovornost

Supersport.com.hr nudi se “kakav jest”, bez jamstava o točnosti, potpunosti ili pravodobnosti sadržaja i funkcija dostupnih na stranici. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne gubitke ili štete koje bi mogle proizaći iz korištenja naše web stranice.

Linkovi na treće strane

Naša web stranica može sadržavati linkove na vanjske stranice koje nisu pod našim nadzorom. Ne snosimo odgovornost za sadržaj ili prakse tih web stranica.

Rješavanje sporova

Svi sporovi koji proizlaze iz ili su u vezi s ovim Uvjetima korištenja rješavat će se arbitražom u Republici Hrvatskoj, u skladu s hrvatskim zakonima.

Opće odredbe

Ukoliko se bilo koji dio ovih Uvjeta korištenja smatra nevažećim, takvi će se dijelovi tumačiti na način koji je u skladu s važećim zakonima, a ostatak uvjeta ostaje na snazi.

Kontakt

Za sve upite ili zabrinutosti u vezi s ovim Uvjetima korištenja, slobodno nas kontaktirajte na: [email protected].