5 savjeta za uspješno klađenje

5 savjeta za uspješno klađenje

Sportsko klađenje može biti izvrsna investicija ako shvaćamo i primjenjujemo 5 savjeta za uspješno klađenje. Teorija unosnog sportskog klađenja nije komplicirana i lako ju je razumjeti, ali proces uspješnog klađenja obično je težak za kockare, naročito početnike.

Pogrešan pristup sportskom klađenju, preskakanje osnova i fokusiranje na kratkoročne rezultate bez imalo strpljenja nije pravi put do zarade. Kako vam želimo pomoći da imate najbolje šanse za dobitak u sportskom klađenju, pripremili smo vrhunske savjete kako biti uspješni u sportskom klađenju.

Ovih 5 savjeta i koraka će vam pomoći kako bi znali što vam je činiti i dat će vam dobru osnovu za rad ako vam je cilj zaraditi novac od sportskog klađenja.

Naučite osnove sportskog klađenja

Shvaćanje osnova sportskog klađenja ključno je prije nego što se uopće počnemo kladiti. Ovo je jedna od najvećih pogrešaka mnogih sportskih kladitelja koji žure s ulaganjem. Svi uspješni i profesionalni kladitelji na sport nevjerojatno dobro barataju osnovama.

Same osnove vam možda neće pomoći da odmah ostvarite veliku zaradu, ali su važan temelj za kasniji uspjeh u klađenju. Koje su osnove sportskog klađenja za uspješno klađenje?

Osnove sportskog klađenja su bitne činjenice ili principi koje moramo razumjeti kako bismo postali uspješni u klađenju. Osnove uključuju stvari poput:

  • Razumijevanja kako funkcioniraju koeficijenti
  • Razumijevanja koncepta vrijednosti, što je u osnovi prosuđivanje vjerojatnosti točnije nego što to čini tržište
  • Razumijevanja kako funkcioniraju internetske kladioničarske stranice i kako zarađuju novac
  • Razumijevanja različitih tržišta klađenja i vrsta klađenja


Dobra stvar je što smo za vas pripremili osnove sportskog klađenja koje pokrivaju sve važne teme.

Odredite budžet za klađenje

Proračun sportskog klađenja je novac izdvojen za klađenje te ga je potrebno skloniti sa strane i ne dirati. Proračun za sportsko klađenje mora biti takav da ni u kojem slučaju ne smije utjecati na kvalitetu naših života.

Novac za klađenje nikada ne bi trebao biti novac koji neprestano uzimamo iz mjesečnih prihoda ili mjesečne plaće. Gledajte na to kao investicijski novac koji se koristi za klađenje i bit će izvučen ili ponovno uložen tek nakon što postignemo svoje ciljeve klađenja.

Sportsko klađenje je špekulativni posao u kojem većina kockara gubi i bez obzira na to koliko smo uvjereni u neku okladu to moramo imati u podsvijesti.

Ovi savjeti pomoći će vam da postavite proračun za sportsko klađenje:

  • Uvijek se kladite s novcem koji si možete dopustiti da izgubite bez ozbiljnih posljedica.
  • Nikada ne posuđujte novac za sportsko klađenje.
  • Postavite plan i strategiju. Držite se toga.
  • Nemojte riskirati svoj novac iz proračuna prije nego u potpunosti shvatite kako sportsko klađenje funkcionira.
  • Budite iskreni prema sebi i nikada ne lažite o svojim gubicima i svojoj financijskoj situaciji.
  • Procijenite vjerojatnosti, usporedite izglede i pronađite odstupanja.

Usporedite procijenjene tečajeve s tečajevima kladioničara

Ključ uspješnog klađenja je u pronalaženju vrijednih oklada. Oklada je dobra samo kada je vjerojatnost danog ishoda veća od onoga što odražavaju ponuđeni izgledi. Sposobnost procjene neovisnih vjerojatnosti pomaže nam identificirati krivo procijenjene koeficijente na tržištu klađenja.

Uspješni kladitelji koji se bave sportskim klađenjem koriste se analitikom klađenja, statistikom igre, algoritmima klađenja, modelima sportskog klađenja ili sličnim metodama koje se temelje na brojkama za procjenu vjerojatnosti ishoda prije nego što se stvarno oklade.

Procijenjene vjerojatnosti, pretvorene u koeficijente, moraju se usporediti s koeficijentima na tržištu klađenja odnosno u kladionicama. Tečajevi na tržištu klađenja predstavljaju cijene i moramo usporediti ono što smo spremni platiti i ono što se nudi na različitim kladionicama.

Primjer:

Vaš procijenjeni tečaj: 1,79
Kladionica 1: 1,75
Kladionica 2: 1,80
Kladionica 3: 1,86
Kladionica 4: 1,73

Kao što vidimo, najbolji tečajevi su na Kladionici 3 i tu bi trebali uplatiti. Iz tog razloga moramo usporediti naše procijenjene koeficijente s koeficijentima kladionica kako bismo bili uspješni u sportskom klađenju. Također je potrebno biti selektivan što znači da je nužno paziti na što se kladite i koliko. Vrlo je važno držati se strategije, dobro definiranog modela klađenja, kojeg ne kompromitiramo emocijama. Previše klađenja ili klađenje samo radi klađenja dovest će do gubitaka.

Kladite se na samo mali % svog budžeta

Budžet koji koristimo za sportsko klađenje je naš investicijski novac i zbog toga ga je važno zaštititi. Bez tog novca, mi smo bez posla u klađenju. Preporuča se da svaka oklada bude u vrijednosti oko 1% vaše banke.

Postoje različite varijante i različite strategije upravljanja novcem koje koriste profesionalci i to stvarno ovisi o tome u kojoj ste fazi svog kladiteljskog puta, ali klađenje s oko 1% vašeg budžeta kao jedinice je dobar početak. U nekim agresivnim strategijama ovaj postotak može ići do 5% po utakmici, ali ne više. Time ćete zaštititi svoj budžet u lošim nizovima koji će se sigurno dogoditi, bez obzira na to koliko ste uspješni u klađenju.

Igrajte dugu igru i budite strpljivi

Jedna od najtežih stvari za sve sportske kladitelje je biti strpljiv i igrati dugu igru. Ne samo početnici u klađenju, već i oni koji se godinama bave sportskim klađenjem, ponekad se mogu suočiti s ovim problemom. Koliko god bili dobri u klađenju, uvijek ćemo se suočavati s usponima i padovima.

Pravi uspjeh u klađenju neće doći preko noći, zato moramo biti strpljivi i igrati dugu igru. Igranjem s malim postotkom našeg budžeta smanjujemo volatilnost, ali sportsko klađenje općenito je još uvijek vrlo nestabilno tržište.

Zbog toga je ključno igrati dugu igru jer se počinjemo fokusirati na širu sliku, a ne na kratkoročne rezultate, što se najvjerojatnije temelji na čistoj sreći. Profesionalni sportski kladitelji uvijek imaju dugoročne planove i dugoročni fokus. Uspješno klađenje je ignoriranje buke (pojedinačne igre) i fokusiranje na mnogo veću veličinu uzorka oklada.

Iskorištavanje ovih 5 savjeta za uspješno klađenje je put ka zaradi

Nadamo se da ćete čitanjem ovog teksta i ovih 5 savjeta za uspješno klađenje steći što više dobrih navika od samog početka. U tekstu iznad je pet najboljih savjeta za uspješno klađenje za početnike. Imajte na umu da biste trebali slijediti ove savjete za klađenje bez obzira na to koji su vaši konačni ciljevi. Oni će vam pomoći da se dobro zabavite i dat će vam dobru osnovu za rad ako vam je cilj konstantno zarađivati novac od klađenja.

Similar Posts