Što su akumulirane oklade?

Vjerojatno ste već nekoliko puta zapitali -” što su akumulirane oklade”. To je u principu zbirna, višestruka ili kombinirana oklada. To je vrsta klađenja koja kombinira više odabira odjedanput. Ako svi tipovi prođu, koeficijenti se množe i osvajate cijeli iznos. Međutim, ako i samo jedna oklada bude promašena, u konačnici je listić gubitan. To je dobar način zarade od klađenja, a mi vam donosimo kompletan pregled različitih vrsta oklada i strategija kod akumuliranih oklada.

Što su akumulirane oklade?

Akumulirana oklada je vrsta oklade koja uključuje povezivanje dviju ili više oklada. Kako bi akumulirana oklada bila dobitna, potrebno je da svi odigrani tipovi budu dobitni. Akumulirane oklade su izvrstan način pretvaranja manjih koeficijenata u veće dobitke jer se morate kladiti na nekoliko tipova. Ako svi vaši odabiri prođu, koeficijenti se množe s ulogom što kreira konačnu zaradu. Ove vrste oklada su dostupne u većini sportova i različitih događaja klađenja te ih dozvoljava velika većina kladionica.

Zarada se povećava sa svakim dodatnim tipom kojeg dodate u okladu. U klađenju, što je veći koeficijent, to je veća prednost ako dobro odaberete timove. Kada uspijete u tom naumu – ostvarit ćete veliku pobjedu. Nekima od vas će možda djelovati teško za razumjeti, ali kada shvatite strategiju postaje lakše.

Najpopularniji sistemi klađenja na akumulirane oklade

Akumulirano klađenje je raznoliko i postoje brojni sustavi akumuliranja. Pronaći ćete najmanje 10 sustava koji objašnjavaju različite strategije koje postoje uz tu vrstu oklade. Iako bi moglo biti teško postaviti akumulatore, isplata je 7 ili više puta veća od vašeg početnog uloga. Iskusni kladitelji koriste akumulirane oklade za utakmice u kojima znate momčad koja će vjerojatno pobijediti. Svaki sustav ima različita pravila i način klađenja. Ovdje su neki od popularnih sustava za stvaranje akumulirajućih oklada:

Trixie
Trixie je oklada koja se sastoji od četiri oklade koje imaju jednaku vrijednost na tri odabira. To je oklada s tri odabira koja se sastoji od 4 oklade, odnosno 1 trostruke i 3 dvostruke oklade kombinirane iz tri odvojena događaja. Ovo je jedna od najlakših vrsta oklada za pobjedu. Trixie oklade su dobre za događaje koji imaju niske kvote. Ako postavite Trixie, najmanje dva odabira moraju biti uspješna da biste pobijedili. Nakon što pronađete tri odabira, Trixie oklada je dobra oklada koja će povećati vašu potencijalnu zaradu zahvaljujući dvostrukim i trostrukim okladama.

Yankee
Yankee je još jedan akumulacijski sustav klađenja. Yankee oklada je izmišljena u Sjedinjenim Američkim Državama, a sastoji se od 11 kombinacija iz 4 događaja. Ove kombinacije se sastoje od 6 dvostrukih, 4 trostruka i akumulatora s 4 događaja. Yankee je dobio ime po igraču koji je stavio mali ulog i zahvaljujući mehanici višestrukog prevrtanja osvojio tisuće.

Heinz
Heinzova oklada sastoji se od 57 oklada jednake vrijednosti. Heinz mora biti postavljen na nekoliko odabira u šest događaja. Ovaj sustav je najčešći u klađenju na konjske utrke. Sastoji se od 10 dvostrukih, 20 trostrukih, 15 četverostrukih, 6 peterostrukih i jedne šesterostruke oklade. Kod ove vrste oklade, ako uplatite okladu od 1€, ukupan ulog će se pomnožiti s 57, što će dostići 57€. Jedna od glavnih prednosti ove vrste oklade je taj da možete ostvariti profit sa samo dva točna predviđanja.

Kako napraviti akumuliranu okladu?

Akumulirane oklade postaju sve popularnije u mnogim online kladionicama. Ono što ovaj oblik klađenja čini uobičajenim jest činjenica da je klađenje jednostavno i daje vam priliku za goleme zarade. Ako želite sastaviti akumuliranu okladu prvo morate pronaći dobru kladionicu. Otvorite račun i uplatite novac na isti. Zatim kliknite na sve svoje odabire i provjerite ih na svom listiću za klađenje. Nakon što ste sigurni u svoj odabir, provjerite koeficijente i izračunajte očekivane rezultate. Ako ste sigurni, unesite iznos uloga i stavite svoju okladu.

što su akumulirane oklade

Savjeti za ostvarivanje profiti uz akumulirane oklade

Naravno da ne postoji jamstvo da ćete uz ovu strategiju ostvarivati profit, ali iz tog razloga postoje određeni savjeti kako ćete si povećati izglede. Ispod su oni najvažniji savjeti za akumulatore koje biste trebali koristiti:

  • Isprobajte alternativna opcije klađenja. Prije nego što se zapravo kladite, morate biti sigurni da ste stavili novac na pravu okladu. Alternativno, možete isprobati druge opcije kao što su obje momčadi daju gol, više/manje golova, pobjeda u oba poluvremena ili hendikepi.
  • Proučite statistiku. Bilo da se kladite na nogomet, tenis ili utrke konja, najbolji savjet je da napravite analizu prije bilo kojeg događaja. Morate imati sve podatke i statistike o timovima koji sudjeluju.
  • Koristite opciju “cash-out” isplate. U određenim kladionicama imate mogućnost rane isplate svoje akumulirane oklade u slučaju da nemate pozitivan osjećaj u vezi s ishodom. To vam pomaže da uštedite dio svoje oklade umjesto da izgubite sve odjednom.

Najpopularniji sportovi za akumulirano klađenje

Većina internetskih sportskih kladionica nudi akumulirano klađenje i igrači vole ovaj oblik klađenja. Samim time i većina sportova ima dostupne akumulirane oklade, uključujući nogomet, tenis i konjske utrke što su, prema istraživanju američkih analitičkih kuća, tri najpopularnija sporta za ovu vrstu klađenja.

Najbolji sportovi za akumulirane oklade su oni koji imaju veliku učestalost događaja. Nogomet je trenutno najbolji sport za akumulativno klađenje. Većina kladionica uvijek nudi širok izbor utakmica i izvrsne ponude koje dodaju dodatnu vrijednost tom tipu oklade.

Zaključak

Akumulirano klađenje pretvara male uloge u velike dobitke. Tijekom godina, igrači su koristili akumulacijsko klađenje kao strategiju klađenja. Jednostavno ga je razumjeti i možete ga koristiti kao priliku za dobitak tijekom klađenja. Daje vam priliku da osvojite ogromne svote novca stavljanjem malog uloga. Samo provjerite da li razumijete strategiju akumuliranja prije nego što stavite ovu vrstu oklade.

Similar Posts