greške u klađenju

Najčešće greške u klađenju – TOP 7

Sportsko klađenje jedna je od najpoznatijih zabavnih aktivnosti koje donose zaradu za što je potrebno minimizirati greške u klađenju. Budući da se radi o igri na sreću, dobitak nikada nije zajamčen bez obzira na vašu stručnost u određenom sportu, ligi ili natjecanju.

Unatoč tome, mnogobrojni igrači sami po sebi smanjuju svoje šanse za dobitak čineći početničke greške u klađenju koje bi se mogle izbjeći. To uključuje izostanak opsežne analize utakmica, odigravanje oklada koje su potpomognute emocijama i jurenje za gubicima.

Ovo štivo će vas educirati o nekim od najčešćih pogrešaka u sportskom klađenju koje biste trebali znati prije nego što se počnete kladiti. Stoga svakako prođite ovaj tekst u cijelosti kako biste znali što izbjegavati. Za vas smo izdvojili najčešće pogreške u klađenju koje rade ljubitelji sportskog klađenja:

Lijenost i odbijanje traženja najboljih koeficijenata

Ako želite postati uspješan sportski kladioničar, morate uvijek pronalaziti najbolje koeficijente na tržištu kladionica. Različite kladionice nude različite tečajeve na istim sportskim događajima. Stoga je vaš posao da saznate koje kladionice imaju najbolje koeficijente za određene oklade.

Kako biste si olakšali zadatak, počnite s novim internetskim stranicama za klađenje. Ove kladionice uvijek očajnički žele privući klijente pa često nude nešto povoljnije koeficijente. Prednost “hvatanja” najboljih koeficijenata je ta što ste sigurni u značajne isplate svaki put kada vaša oklada bude dobitna.

Neupravljanje bankom

Neupravljanje vlastitom bankom dovodi do velike greške u klađenju koju rade novi i neiskusni igrači. Prije nego započnete “karijeru” u sportskom klađenju, morate naučiti tehnike upravljanja bankom.

Primjerice, poželjno bi bilo postaviti dnevna, tjedna pa čak i mjesečna ograničenja i pridržavati ih se. Raspoloživi novac trebao bi vas voditi pri određivanju ograničenja. Još jedan ključni aspekt koji morate imati na umu je da se kladite s raspoloživim novcem. Kako biste izbjegli upadanje u dugove, definirajte svoje kladioničarske jedinice (unite) ovisno o tome koliko novca imate. Pomoću ovih tehnika moći ćete s lakoćom upravljati svojom bankom za klađenje.

Klađenje na nepoznate sportove

Vaš bi “modus operandi” trebao biti klađenje samo na poznate sportove. Klađenje na gomilu sportova koje ne gledate i ne pratite je jedna od najučestalijih pogrešaka u sportskom klađenju koju uvijek možete izbjeći. Ako se razumijete u nogomet, fokusirajte se samo na nogometne utakmice, a ne na košarku. Ako se razumijete u košarku, fokusirajte se na nju i slično.

Klađenje na vama poznate sportove omogućit će vam jednostavno istraživanje i naposljetku jednostavno odigravanje dobitnih sportskih oklada. Također ćete bolje primjećivati povoljne koeficijente nego u slučaju nepoznatih sportova. Ovo je jedan od “trikova” sportskog klađenja kojim se profesionalni kladioničari služe kako bi izbjegli nepotrebne gubitke.

Klađenje na velik broj parova

Akumulirano klađenje postalo je uobičajeno u posljednjih nekoliko godina. Akumulirana oklada je vrsta oklade koja uključuje povezivanje dviju ili više oklada. Kako bi akumulirana oklada bila dobitna, potrebno je da svi odigrani tipovi budu dobitni što je izvrstan način pretvaranja manjih koeficijenata u veće dobitke jer se morate kladiti na nekoliko tipova.

Međutim, trebali biste znati svoje granice kada odigravate listiće s više parova. Pobrinite se da na svoj listić stavite samo razuman broj parova. To je jedini način da se rizik svede na minimum. Ako je moguće, držite se manje od 10 događaja osim ako kladionica ne nudi promocije povezane s listićima od više od 10 parova jer sve više od toga bi dovelo do greške u klađenju.

Klađenje na vaš omiljeni tim

Ne postoji sportski fan, a ni kladioničar, koji nema svoj omiljeni tim bilo u nogometu, košarci, rukometu ili vaterpolu. Najveća greška je kladiti se na svoj omiljeni tim svaki put kada igra utakmicu. Kako biste izbjegli takav scenarij, potrebno je napraviti i detaljnu statističku analizu ili istraživanje koje bi vam dalo realniji pogled na situaciju bez involviranja emocija. Najbolje bi bilo izbjegavati klađenje na momčad za koju navijate tek kada činjenice i dobro analizirana statistika potvrde vašu odluku nakon opsežnog istraživanja.

Klađenje na slijepo i bez analize

Klađenje na “slijepo” je greška u sportskom klađenju koja vas može skupo koštati. Izraz klađenje na slijepo označava odigravanje oklada bez ikakvog istraživanja. Ako ovo ne shvatite na vrijeme, sigurno ćete uplatiti gomilu pogrešnih oklada jer je to također jedan od načina da završite u nizu promašaja. Dakle, umjesto da trošite previše novca na klađenje na susrete o kojima nemate dovoljno informacija, uvijek dobro analizirajte utakmicu prije dodavanja svog odabira na listić. Istraživanje bi trebalo uključivati provjeru prošlih učinaka momčadi i otkrivanje forme svake momčadi.

Klađenje bez korištenja strategija

Prilikom klađenja uvijek je važno koristiti strategije klađenja. Zanemarivanjem strategija sportskog klađenja izgubit ćete mogućnosti iskorištavanja povoljnih oklada stoga ih je potrebno primjenjivati kada situacija to iziskuje. Za vas smo već detaljno objasnili pet po nama najboljih strategija u sljedećem tekstu kojeg možete pročitati OVDJE, a oni vam omogućuje da minimizirate rizike sportskog klađenja.

Greške u klađenju – zaključak

Ovo je sedam najčešćih pogrešaka koje kladioničari čine u sportskom klađenju te ih je potrebno izbjegavati ako vam je, a sigurno jest, cilj zarađivati na okladama u sportskim kladionicama. Umjesto da griješite, prihvatite drugačiji pristup koji uključuje upravljanje bankovnim računom, istraživanje, iskorištavanje bonus ponuda i slično.

Similar Posts