kako se kladiti na kornere

Kako se kladiti na kornere?

Klađenje na nogomet se gotovo iz dana u dan sve više razvija pa se tako konstantno šire opcije za igranje. Danas se igrači ne klade samo na pobjednika susreta ili na neriješen ishod, već i na strijelca gola, hendikep, rezultat na poluvremenu, točan rezultat, zbroj kartona, kornere i drugo. U ovom članku ćemo pričati kako se kladiti na kornere, jer je to danas jedna od najzanimljivijih opcija za online klađenje.

Ta je opcija postala popularna u nedavnoj prošlosti zbog nepredvidljivosti i relativno visokih koeficijenata na oba ishoda – više ili manje kornera od ponuđene granice. Oni malo upućeniji i iskusniji igrači mogu pronaći “rupe u zakonu” i dobro zaraditi na ovoj vrsti klađenja, bilo to prije utakmice ili uživo. U ovom ćemo članku istražiti tu vrstu klađenja i kako ju koristiti na ispravan način te podijeliti poneku strategiju koju možete primijeniti kako biste povećali svoje šanse za dobitak.

Klađenje na kornere – Što znači kladiti se na kornere?

Korner je događaj koji se događa u nogometu kada lopta prijeđe preko gol-linije, nakon što ju je posljednji dodirnuo član obrambene ekipe. U klađenju na kornere predviđate ukupan broj kornera koji će se izvesti na susretu ili zbroj kornera pojedine momčadi. Evo primjera. Možete se kladiti da će utakmica imati više od sedam kornera ili da će momčad A dobiti najmanje tri kornera. Osim toga, možete predvidjeti tko će izvesti prvi, zadnji ili tko će imati više kornera na utakmici.

Prednost ovog načina klađenja je u tome što Vas uopće ne zanimaju ni pobjednik utakmice ni golovi na susretu.

Kako se kladiti na kornere – vrste oklada

Kladitelji uvijek traže način da povećaju koeficijente ili dodaju neki “zaokret” okladama na kornere. Kao i druge oklade temeljene na brojevima, možete napraviti hendikep ili se kladiti na ukupan broj u određenom dijelu igre. Evo kratkog pregleda nekih popularnih vrsta oklada.

Hendikep oklade na kornere

Hendikep oklada znači da je jedna strana dobila prednost ili zaostatak za određeni broj. U okladama na kornere možete napraviti hendikep ili dati prednost momčadi od nekoliko kornera. Evo primjera. U utakmici između Arsenala i Manchester Cityja, možete odabrati -2,5 udarca iz kuta za Manchester City. Oklada je dobitna ako Manchester City iznudi najmanje tri udarca iz kuta više od Arsenala.

Korneri na poluvremenu

Klađenje na kornere u poluvremenu je vrsta klađenja u kojoj predviđate ukupan broj kornera koji će biti dodijeljen u prvom poluvremenu. Imate opciju oklade u kojoj predviđate točan broj kornera ili možete pokušati s jednostavnijom kombinacijom u kojoj pogađate hoće li biti više ili manje kornera od navedene granice.

Ukupan zbroj kornera

Tržište ukupnog zbroja kornera na utakmici uzima u obzir ukupan broj kornera dodijeljenih u utakmici. Kao i u klađenju na zbroj kornera u prvom dijelu, također i u ovoj varijanti imate opciju gađanja točnog broja kornera, međutim, kako bi smanjili rizik, većina vrhunskih kladitelja se ipak odlučuje na okladu više ili manje od ponuđene granice. Ukupan broj udaraca iz kuta varira od momčadi do ekipe, u rasponu od oko 3 do, u nekim slučajevima, i preko 10.

Utrka – prvi do XY broja kornera

Klađenje na momčad koja će prva doseći određeni broj kornera vam omogućuje da odredite tim koji će prvi imati 3, 5, 8 ili 10 kornera. Ako vaš odabrani tim prvi izvede navedeni broj kornera, dobivate okladu. Imate i opciju klađenja na vremenski interval u kojem će doći do prvog kornera npr. 0-5 minuta, 6-10 i tako dalje.

Prvi i zadnji korner

Oklada na prvi/zadnji korner omogućuje vam predviđanje momčadi koja će dobiti prvi i/ili zadnji korner na utakmici. Kladionice mogu razdvojiti ove oklade tako da predvidite svaki korner zasebno ili ih možete kombinirati kako biste si poboljšali izglede. Evo primjera popularnih opcija. Prvi korner za domaćina, zadnji korner za gosta, Prvi/zadnji korner – domaćin/gost. Oklada je dobitna ako se vaš izbor podudara s timom koji izvodi prvi/zadnji korner.

Klađenje na kornere uživo

Klađenje na kornere u tijeku igre uključuje klađenje na udarce iz kuta u utakmici uživo. To vam omogućuje da neko vrijeme gledate kako timovi igraju prije nego odaberete svoju okladu. Klađenje na kornere uživo ima veliki potencijal za postizanje dobrog profita analizom momčadske izvedbe, tijeka igre i odabirom najvjerojatnije oklade. Mnogi igrači čak koriste svoje besplatne bonus oklade uživo za klađenje na kornere. Međutim, trebali biste znati da neke opcije oklade mogu nestati tijekom igre stoga ako imate na umu određenu okladu, znajte kada je najbolje vrijeme za klađenje.

Kako se kladiti na kornere – savjeti za dobitak

Kao i na svakom drugom tržištu klađenja, ključno je da napravite strategiju koja će vam pomoći povećati šanse za dobitak. Strategije vam pomažu da bolje analizirate timove i odaberete najbolje opcije u klađenju na kornere. Iako možda neće svaka strategija biti jednako uspješna u određenoj igri, zasigurno će biti dovoljno onih koje hoće. Evo nekoliko praktičnih strategija koje možete koristiti za svoju sljedeću okladu na kornere.

Statistika udaraca iz kuta:

Većina momčadi ima tendenciju igrati na isti način na koji su igrali u bliskoj prošlosti osim ako se ne promijeni stil ili trener. Stoga je važno provjeriti statistiku prije odabira oklade. Primjera radi, ako je momčad dobila najmanje pet udaraca iz kuta u zadnje četiri od pet utakmica, postoji dobra vjerojatnost da će dobiti sličan broj kornera u sljedećoj utakmici, osim ako protivnik nije daleko jači.

Klađenje uživo na kornere

Klađenje na kornere tijekom igre značajno povećava vaše šanse za dobitak jer možete provjeriti stilove igre prije nego što postavite okladu. Dok gledate utakmicu ćete stjeći dojam o tome koja će momčad vjerojatno dobiti više udaraca iz kuta do kraja prvog poluvremena ili cijele utakmice. Pogledajte statistike momčadi i usporedite ih s učinkom u trenutnoj utakmici. Provjerite posjed lopte i odaberite idealnu okladu.

Zaključak

Tržište klađenja na kornere omogućuje vam predviđanje ukupnog broja kornera te zbroja kornera timova u utakmici. Kladitelji vole tu igru jer od njih ne zahtijeva predviđanje pobjednika ili timova koji će postići gol. Očekujte neke visoke koeficijente kada se kladite na većinu oklada u igri na kornere, međutim dobrom analizom možete točno predvidjeti koliko će kornera biti dodijeljeno u igri i dobro zaraditi.

Similar Posts