Skrill

Što je Skrill i kako otvoriti račun?

Skrill je dio Paysafe Limiteda (“Paysafe“), globalne platforme za plaćanja. Skrill je jedan od njegovih brendova digitalnih novčanika i osnovan je 2001. kako bi ponudio višestruke usluge plaćanja i prijenosa novca na mreži. Skrill u ovom trenutku posluje u više od 100 zemalja s digitalnim novčanikom koji se nudi u više od 40 valuta.

Tvrtka omogućuje više opcija plaćanja uključujući kartično plaćanje, bankovni prijenos i lokalne metode plaćanja. Sredstva na Skrill računu zatim se mogu koristiti za plaćanje trgovcima i drugim korisnicima Skrilla ili se mogu pretvoriti u kriptovalutu. Također ima i prekogranična plaćanja dostupna korisnicima putem svoje usluge doznaka. Usluga korisnicima omogućuje slanje novca na bankovni račun u inozemstvo koristeći svoju bankovnu karticu.

Većina kladionica na internetu Vam omogućuje da se kladite putem Skrilla. Ovaj online sustav plaćanja jedan je od najvećih takve vrste i posljednjih je godina stekao vrlo dobar ugled. U ovom tekstu ćemo se pozabaviti najčešćim pitanjima vezanim uz Skrill i pogodnostima koje donosi otvaranje tog računa.

Prednosti Skrilla

Prednost koju nudi Skrill u odnosu na druge transakcijske kanale svakako je diskretnost jer ovaj internetski novčanik ima ulogu posrednika između vašeg bankovnog računa i profila za igre na sreću što znači da banke nemaju uvid u ono čime se zabavljate u slobodno vrijeme, što nije toliko nevažno, jer bilo je slučajeva kada su igračima odbijeni zahtjevi za kreditom, jer je banka uočila da povremeno uplaćuju i primaju novac od online kladionica.

Skrill posjeduje niz značajki, uključujući značajku True Skriller i VIP program, za obogaćivanje vašeg online klađenja. Značajka True Skriller vam omogućuje niži naknadu za prijenos novca kao i bonus bodove za lojalnost.

Skrill VIP program je program vjernosti osmišljen kako bi korisnicima Skrilla pružio ekskluzivne pakete i pogodnosti, uključujući bonus dobrodošlice. S četiri razine (brončana, srebrna, zlatna i dijamantna), program nudi niz prednosti. To uključuje 24/7 VIP podršku, smanjene naknade, dodatne račune na mnogim jezicima i ekskluzivne ponude i promocije. Da bi postali Skrill VIP, korisnici moraju kvartalno (u periodu od tri mjeseca) obaviti transakcije u visini od 15.000 eura.

Kako otvoriti račun?

Da biste otvorili račun na Skrillu, trebate samo važeći telefonski broj i valjanu adresu e-pošte. Stvaranje Skrill računa je brzo i jednostavno te sve što trebate jest pratiti ove korake:

  • Posjetite web stranicu Skrill i kliknite gumb “Registracija” u gornjem desnom kutu
  • Ispunite obrazac za registraciju svojim podacima, kao što su ime, adresa i broj telefona.
  • Povežite svoju bankovnu karticu ili račun sa svojim Skrill računom, omogućujući vam polaganje sredstava i traženje besplatnih oklada na raznim online kladionicama.
  • Nakon što je vaš Skrill račun spreman, možete krenuti s prijenosom novca sa svog osobnog bankovnog računa ili drugih pružatelja usluga. To ga čini zgodnom opcijom za transakcije online klađenja. Minimalni iznos depozita za Skrill račun je 5 dolara.

Povlačenje sredstava s vašeg Skrill računa je glatko, a većina transakcija završi unutar 2-5 radnih dana. Za uplatu putem Skrilla odaberite Skrill s popisa dostupnih opcija, unesite željeni iznos i dovršite postupak. Najbolje Skrill stranice za klađenje čak pružaju korisne vodiče koji će vas provesti kroz ovaj proces. Dakle, osigurano vam je besprijekorno iskustvo od početka do kraja.

Postoji li Skrill aplikacija?

Naravno. Mobilna aplikacija Skrill izvrstan je alat za financiranje vašeg računa za sportsko klađenje i upravljanje vašom bankom. Nakon što ga preuzmete na svoj telefon, možete dodati novac sa svog bankovnog računa u svoj Skrill digitalni novčanik. Zatim možete koristiti taj novac za financiranje svog računa za klađenje. Pomoću aplikacije Skrill možete jednostavno pratiti fluktuaciju vašeg novca. U svakom trenutku vam pokazuje koliko novaca imate u svom digitalnom novčaniku. Na taj način znate koliko trošite.

Dostupan je na Google Play Storeu i ne treba puno prostora za instalaciju. Aplikacija ima sve značajke koje ćete dobiti na glavnoj web stranici tako da vaše iskustvo neće biti ugroženo.

  • Idite u trgovinu Google Play
  • Upišite Skrill u okvir za pretraživanje
  • Preuzmite onaj s logotipom tvrtke
  • Aplikacija Skrill je uredna, laka za korištenje i sigurna. To je izvrstan “suputnik” za ljude koji uživaju u sportskom klađenju u pokretu!

Kako uplatiti novac na Skrill račun?

Nakon što ste otvorili vaš Skrill račun, logično je da ćete uplatit novac na njega, a to ste u mogućnosti preko vaše kreditne kartice, kao što su npr. VISA ili MasterCard, ali i preko ostalih platnih metoda kao što su bankovni transfer, Neteller, Paysafecard ili čak Bitcoin. Naravno, Skrill uzima naknadu prilikom uplate novca, a ona iznosi od 1% do 7.5%, ovisno o načinu uplate koji ste izabrali.

Kako isplatiti novac sa Skrill računa?

Kako biste isplaćivali novac sa Skrilla potrebno je potvrditi nekoliko podataka kao što su potvrda identiteta i dokaz da je kreditna kartica ili bankovni račun vaš, te eventualno potvrda boravišta/prebivališta ili adrese stanovanja. Ukoliko ste uspješno potvrdili sve navedene parametre, isplata ne bi trebala biti problem, te se ne razlikuje puno od uplate na Skrill račun.

Novac možete isplatiti npr. na vašu kreditnu karticu, ali mnogi izbjegavaju takav način isplate sa stranih kladionica i kasina, te se odlučuju na korištenje novca sa Skrilla u hrvatskim kladionicama, a onda i isplatu na karticu/račun uz pomoć legalnih hrvatskih kladionica.

Zaključak

Ukratko, Skrill se pokazao sigurnim, učinkovitim i jednostavnim načinom plaćanja za online kladioničare. Njegove značajke dodaju vrijednost iskustvu klađenja. Njegove brzine transakcija i sigurnosne mjere osiguravaju sigurno i besprijekorno okruženje za klađenje. To je rečeno, unatoč njegovim nedostacima, kao što su nekonkurentni tečajevi i povremena ograničenja bonusa.

Skrill ostaje popularan izbor za kladioničare diljem svijeta. Njegovo široko prihvaćanje od strane kladioničara i jednostavnost korištenja čine ga izborom za one koji traže pouzdan i prikladan način plaćanja za online klađenje. Sa svojim brojnim prednostima i platformom prilagođenom korisniku, Skrill bi mogao biti ključ za otključavanje svijeta besprijekornih i sigurnih transakcija online klađenja.

Similar Posts